Mokken bedrukken met tekst

Mokken bedrukken met tekst

Op zoek naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of promotioneel artikel? Dan is de bedrukte mok met een eigen tekst erg leuk. Zo is het mogelijk om prachtige mokken te laten bedrukken met elk gewenste tekst die u maar wilt. Zo is het mogelijk om aan de voorkant van de mok een tekst te bedrukken, achterkant maar ook rondom. Mokken bedrukken met tekst is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest. Klik op één van onderstaande links om direct leuke mokken te drukken met een tekst.

–> Een tekst op mokken bedrukken? Lees meer!

De gemiddelde afmeting van een mok is 8,5 cm hoog en 18,5 cm in de omtrek (breedte), met deze afmetingen kunt u rekening houden tijdens het maken van mokken met tekst. Mokken bedrukken met tekst is op het internet erg eenvoudig, er zijn vele aanbieders. Maar welk bedrijf is nou eigenlijk specialist en het goedkoopste op het gebied van mokken bedrukken met tekst? Daar komt u achter op deze pagina!

Mokken bedrukken met een tekst? Klik hier voor meer informatie en de laatste aanbiedingen!

Mokken bedrukken met tekst, de mogelijkheden:
Bij PrachtigKado is het mogelijk om mokken te bedrukken met tekst, zo kunt u per stuk mokken Mokken bedrukken met tekstmaken maar ook in grotere aantallen is het mogelijk om mokken te bedrukken met een tekst. Wanneer u van plan bent om grotere aantallen te bestellen dan kunt u bij deze firma het aantal invullen bij de gewenste mok, uw bestand uploaden en de bestelling afronden. Het grote voordeel van PrachtigKado is dat zij volledig uw bestanden op maat maken om prachtige mokken te bedrukken met tekst. De tekst mag de maximale grootte zijn, elk gewenste kleur en lettertype is ook mogelijk. Alle lettertypes die er zijn kunnen bedrukt worden op de mok.

Mokken bedrukken met tekst, enkele weetjes op een rij:
Wist u al dat het tegenwoordig al mogelijk is om elk gewenste foto, bijvoorbeeld een fotocollage, of een foto met een tekst te laten drukken op mokken? Ook is het tegenwoordig mogelijk om mokken te laten drukken per stuk maar ook in grotere aantallen. Wanneer u bijvoorbeeld voor een voetbalteam of een andere kampioenschap mokken wilt laten drukken, dan kunt u bijvoorbeeld een groepsfoto inclusief de namen van alle spelers op de mokken laten drukken.

Mokken bedrukken met een tekst? Klik hier voor meer informatie en de laatste aanbiedingen!

Het voordeel van www.PrachtigKado.nl is o.a. dat u hier elke mok met een eigen opdruk mag laten maken. Tijdens het bestellen van de gewenste mok kunt u uw bestand(en) uploaden, het handigste is om uw opdrukken in word of pdf te zetten. Nog een groot voordeel van deze firma is dat zij alle bestanden voor u compleet op maat maken, elk bestand kan op mokken bedrukt worden.

Deze service is geheel kosteloos, voor meer informatie verwijzen wij u graag naarwww.PrachtigKado.nl/mokbedrukken.

Hoe gaat het bestellen van mokken nou eigenlijk in zijn werk? Hieronder geven wij meer informatie over de bestelwijze waarop u prachtige mokken kunt laten drukken.

Mokken bedrukken met een tekst? Klik hier voor meer informatie en de laatste aanbiedingen!

Mokken bedrukken met tekst, bestelsysteem:
– Stap 1: U kiest een leuke mok uit (of meerdere)
– Stap 2: U vult uw wensen in en upload uw bestand(en)
– Stap 3: Kies een betaalwijze
– Stap 4: Uw gegevens invullen
– Stap 5: Bestelling definitief maken

Na de bestelling wordt er contact met u gezocht waardoor u nog de bestelling kan doornemen en e.e.a. kan gaan wijzigen. Tijdens het bestellen kunt u ervoor kiezen om een digitale drukproef te ontvangen, dan wordt er een digitaal bestand aan u toegezonden.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

Mokken bedrukken met tekst
Rate this post