Mokken bedrukken per stuk

Mokken bedrukken per stuk, goedkoop!

Mokken bedrukken per stukTegenwoordig is het mogelijk om uw eigen mok te personaliseren, dit houdt in dat u zelf uw opdruk, aantal en kleuren mag bepalen. Mokken bedrukken per stuk maakt dit nu mogelijk bij www.PrachtigKado.nl. Wanneer u bijvoorbeeld voor een voetbalteam, bedrijf of misschien wel voor u zelf mokken wilt laten bedrukken dan kunt u de opdruk per stuk zelf bepalen. Tijdens het bestellen bij deze firma kunt u het gewenste aantal aangeven, de opdrukken uploaden en om een digitale drukproef vragen. Dit houdt in dat u na de bestelling een digitale drukproef krijgt zodat u nog de opdrukken kunt controleren om eventueel e.e.a. aan te passen.

Bekijk hier alle mokken: http://www.mokken-bedrukken.nl/mokbedrukken

–> Goedkope mokken per stuk bedrukken?

Op deze pagina komt u achter de alle informatie voor het bedrukken van mokken per stuk en vindt u enkele foto’s terug van PrachtigKado waar u prachtige mokken kunt bedrukken per stuk.

Mokken bedrukken per stuk, meer informatie:
Op zoek naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of promotioneel artikel? Dan is de bedrukte mok met een eigen tekst erg leuk. Zo is het mogelijk om prachtige mokken te laten bedrukken met elk gewenste tekst die u maar wilt. Zo is het mogelijk om aan de voorkant van de mok een tekst te bedrukken, achterkant maar ook rondom. De gemiddelde afmeting van een mok is 8,5 cm hoog en 18,5 cm in de omtrek (breedte), met deze afmetingen kunt u rekening houden tijdens het maken van mokken met tekst. Mokken bedrukken met tekst is op het internet erg eenvoudig, er zijn vele aanbieders. Maar welk bedrijf is nou eigenlijk specialist en het goedkoopste op het gebied van mokken bedrukken met tekst? Daar komt u achter op deze pagina!

Wilt u mokken laten bedrukken per stuk, lees hier voor meer informatie (klikken)!

Mokken bedrukken per stukt, de mogelijkheden:
Bij PrachtigKado is het mogelijk om mokken te bedrukken met tekst, foto of bedrijfslogo, zo kunt u per stuk mokken maken maar ook in grotere aantallen is het mogelijk om mokken te bedrukken met een tekst. Wanneer u van plan bent om grotere aantallen te bestellen dan kunt u bij deze firma het aantal invullen bij de gewenste mok, uw bestand uploaden en de bestelling afronden. Het grote voordeel van PrachtigKado is dat zij volledig uw bestanden op maat maken om prachtige mokken te bedrukken met tekst. De tekst mag de maximale grootte zijn, elk gewenste kleur en lettertype is ook mogelijk. Alle lettertypes die er zijn kunnen bedrukt worden op de mok.

Wilt u mokken laten bedrukken per stuk, lees hier voor meer informatie (klikken)!

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

 

Mokken bedrukken per stuk, enkele weetjes op een rij:
Wist u al dat het tegenwoordig al mogelijk is om elk gewenste foto, bijvoorbeeld een fotocollage, of een foto met een tekst te laten drukken op mokken? Ook is het tegenwoordig mogelijk om mokken te laten drukken per stuk maar ook in grotere aantallen. Wanneer u bijvoorbeeld voor een voetbalteam of een andere kampioenschap mokken wilt laten drukken, dan kunt u bijvoorbeeld een groepsfoto inclusief de namen van alle spelers op de mokken laten drukken.

Wilt u mokken laten bedrukken per stuk, lees hier voor meer informatie (klikken)!

Het voordeel van www.PrachtigKado.nl is o.a. dat u hier elke mok met een eigen opdruk mag laten maken. Tijdens het bestellen van de gewenste mok kunt u uw bestand(en) uploaden, het handigste is om uw opdrukken in word of pdf te zetten. Nog een groot voordeel van deze firma is dat zij alle bestanden voor u compleet op maat maken, elk bestand kan op mokken bedrukt worden.

Deze service is geheel kosteloos, voor meer informatie verwijzen wij u graag naarwww.PrachtigKado.nl/mokbedrukken.

Hoe gaat het bestellen van mokken nou eigenlijk in zijn werk? Hieronder geven wij meer informatie over de bestelwijze waarop u prachtige mokken kunt laten drukken.

Wilt u mokken laten bedrukken per stuk, lees hier voor meer informatie (klikken)!

Mokken bedrukken per stuk, bestelsysteem:
– Stap 1: U kiest een leuke mok uit (of meerdere)
– Stap 2: U vult uw wensen in en upload uw bestand(en)
– Stap 3: Kies een betaalwijze
– Stap 4: Uw gegevens invullen
– Stap 5: Bestelling definitief maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven en laatste aanbiedingen? Ga voor meer informatie naar www.prachtigkado.nl of www.naammok.nl of www.mokmetnaam.nl

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

Mokken bedrukken per stuk
Café latte mokken € 8,95


Mokken bedrukken per stuk
Mok met logo (Actie mok) € 7,95
Mokken bedrukken per stuk
Mok Gekleurde Binnenkant B.. € 8,95

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

Mokken bedrukken per stuk
Rate this post