Mokken bedrukken

Mokken bedrukken

Op zoek naar een bedrijf dat prachtige mokken voor u kunt bedrukken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Op onze website en op deze pagina vindt u alle informatie die u moet weten over mokken bedrukken. Wat is er nou eigenlijk allemaal mogelijk en wat zijn de kosten voor het bedrukken van mokken? Op deze pagina komt u achter alle informatie over mokken bedrukken.

–> Lees meer over mokken bedrukken…>>

Mokken bedrukken, meer informatie:
– Altijd binnen 24 uur in huis
– Personaliseerbaar
– Vaatwasserbestendige mokken

Nog enkele voordelen van mokken bedrukken:

– Cadeauverpakking mogelijk
– Goedkoopste van Nederland en België
– Elke kleur opdruk mogelijk

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

Mokken met namen, foto’s of logo’s worden veel besteld als relatiegeschenk en promotioneel artikel, maar ook is het erg leuk om bijvoorbeeld iedereen op de afdeling een persoonlijke mok te hebben. Zo drinkt niet iedereen meer uit elkaars mokken. Een mok met naam of logo kan ook voorzien worden met een naam, bijvoorbeeld aan de achterkant van de mok of onder het logo aan de voorkant van de mok. De mok zelf kan in zijn geheel bedrukt worden met een logo (rondom), bijvoorbeeld wanneer u een logo heeft en u wilt de gehele mok met logo bedrukken, dan kunt u de afmeting 8,5cm hoogte en 18,5 cm in de breedte aanhouden. Zo wordt de mok met logo, naam of foto helemaal bedrukt. Ook kan je voor meer informatie naar http://www.mokmetfoto.nl/ gaan voor het maken van een prachtige mok met foto. Zo kan je direct je eigen fotomok gaan maken.

–> Klik hier voor meer info!

Weg met de standaard kleuren en rekening houden met het aantal, bepaal nu zelf uw aantal, opdruk en kwaliteit van de bedrukking bij www.PrachtigKado.nl of www.Mokken-Bedrukken.nl.

Bekijk hier alle mokken: http://www.mokken-bedrukken.nl/mokbedrukken

Mokken bedrukken, meer informatie over het product zelf:
– Materiaal: keramiek
– Bedrukking: Full color
– Personaliseerbaar

Mokken bedrukken bij PrachtigKado.nl kan tegen de allerlaagste prijs, tevens worden alle bedrukte mokken zoals vermeld altijd binnen 24 uur geleverd. Uiteraard zijn er nog andere aanbieders op het internet maar daar dient u allemaal een bepaald aantal af te nemen, rekening te houden met bepaalde kleuren en de prijs ligt meestal een stuk hoger.

Voor meer informatie over mokken bedrukken:
www.naammok.nl
www.mokmetnaam.nl
www.mokken-bedrukken.nl

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, aanbiedingen en wilt u weten wat PrachtigKado voor u kan betekenen op het gebied van mokken bedrukken? Het bedrukken van mokken is erg eenvoudig overigens (online personaliseren), zo kunt u op www.mokken-bedrukken.nl uw eigen mok gaan maken met een leuke opdruk!

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

Mokken bedrukken, direct uw eigen mokken bedrukken (klik op de foto’s):


Mokken bedrukken
Mok met foto (groene binne.. € 8,95


Mokken bedrukken
Mok Gekleurde Binnenkant R.. € 8,95


Mokken bedrukken
Mok Gekleurde Binnenkant R.. € 8,95

Café-latte-mokken
Café latte mokken € 8,95

Mok-met-logo-(Actie-mok)
Mok met logo (Actie mok) € 7,95

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

Mokken bedrukken
Rate this post