Mok met logo

Mok met logo

Maak nu uw eigen mok met logo tegen de allerlaagste prijs! Tegenwoordig is het mogelijk om elke mok een eigen opdruk te geven, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om alle medewerkers of relaties een mok te geven dan is het misschien wel net zo leuk als deze allemaal anders zijn. Bijvoorbeeld een bedrijfslogo in combinatie met een naam van elke medewerker. Bij www.PrachtigKado.nl kunt u tijdens het bestellen van de mokken een namenlijst doorsturen, uw wensen kenbaar maken, bijvoorbeeld de kleur van de naam en logo en wat voor een soort lettertype het moet worden.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

–> Klik hier voor meer info!

Een mok met logo kan bij PrachtigKado gemaakt worden tegen de allerlaagste prijs, ook hoeft u Mok met logozich niet aan het aantal te houden dat aangeboden wordt altijd op andere websites, bijvoorbeeld afname vanaf 50 stuks etc. bij PrachtigKado kunt u per stuk uw eigen mok met logo maken en eventueel personaliseren.

Enkele voordelen van PrachtigKado.nl:
– Altijd binnen 24 uur in huis
– Personaliseerbaar
– Vaatwasserbestendige mokken
– Cadeauverpakking mogelijk
– Goedkoopste van Nederland en België
– Elke kleur opdruk mogelijk

 

–> Uw eigen mok met logo maken? Lees meer…

 

Mokken met logo’s worden veel besteld als relatiegeschenk en promotioneel artikel, maar ook is het erg leuk om bijvoorbeeld iedereen op de afdeling een persoonlijke mok te hebben. Zo drinkt niet iedereen meer uit elkaars mokken. Een mok met logo kan ook voorzien worden met een naam, bijvoorbeeld aan de achterkant van de mok of onder het logo aan de voorkant van de mok. De mok zelf kan in zijn geheel bedrukt worden met een logo (rondom), bijvoorbeeld wanneer u een logo heeft en u wilt de gehele mok met logo bedrukken, dan kunt u de afmeting 8,5cm hoogte en 18,5 cm in de breedte aanhouden. Zo wordt de mok met logo helemaal bedrukt.

Mok met logo, meer informatie:
– Materiaal: keramiek
– Bedrukking: Full color
– Personaliseerbaar

Wilt u direct een eigen mok met logo maken, dan verwijzen wij u graag door naar www.PrachtigKado.nl. Ook kunt u eens een kijkje nemen op MokmetFoto.nl dit is een webwinkel dat gespecialiseerd is op het gebied van logomokken en fotomokken.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

Mok met logo maken:


Mok met logo
Café latte mokken € 8,95


Mok met logo
Mok met logo (Actie mok) € 7,95Mok met logo
Mok Gekleurde Binnenkant B.. € 8,95

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->