Mok met naam

Mok met naam

Van plan om een prachtige mok met naam te maken, bijvoorbeeld voor een verjaardag, relatiegeschenk of misschien wel voor een afscheid van een collega? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Op deze pagina geven wij alle informatie die u moet weten voor het maken van een mok met naam. Een mok met naam is een onwijs gaaf geschenk dat ontzettend leuk om te geven en om te krijgen is!

Bekijk hier de leuke naammokken!

Een mok met naam is zo gemaakt binnen de webwinkel van PrachtigKado, uiteraard zijn er nog vele andere aanbieders waar u terecht kunt voor het maken van een mok met naam. Maar welk adres is nou het goedkoopste en biedt de beste kwaliteit naam mokken aan? Op www.PrachtigKado.nl en www.MokmetNaam.nl vindt u alle informatie over het bedrukken van een mok met naam.

Mok met naam bedrukken? Klik hier voor meer informatie!

Een mok met naam kan voorzien worden met elk gewenst lettertype, kleurencombinatie maar ook kunt u de grootte helemaal zelf bepalen, de mok kan immers rondom bedrukt worden. Wilt u uw eigen mok met naam maken, dan verwijzen wij u graag door naar het beste bedrijf voor het maken van een mok met naam, namelijk www.PrachtigKado.nl/mokbedrukken.

 

–> Klik hier voor meer info!

 

Enkele voordelen van PrachtigKado.nl:
– Altijd binnen 24 uur in huis
– Personaliseerbaar
– Vaatwasserbestendige mokken
– Cadeauverpakking mogelijk
– Goedkoopste van Nederland en België
– Elke kleur opdruk mogelijk

Mok met naam bedrukken? Klik hier voor meer informatie!

Mokken met namen, foto’s of logo’s worden veel besteld als relatiegeschenk en promotioneel artikel, maar ook is het erg leuk om bijvoorbeeld iedereen op de afdeling een persoonlijke mok te hebben. Zo drinkt niet iedereen meer uit elkaars mokken. Een mok met naam of logo kan ook voorzien worden met een naam, bijvoorbeeld aan de achterkant van de mok of onder het logo aan de voorkant van de mok. De mok zelf kan in zijn geheel bedrukt worden met een logo (rondom), bijvoorbeeld wanneer u een logo heeft en u wilt de gehele mok met logo bedrukken, dan kunt u de afmeting 8,5cm hoogte en 18,5 cm in de breedte aanhouden. Zo wordt de mok met logo helemaal bedrukt.

Mok met naam bedrukken? Klik hier voor meer informatie!

Mok met logo, meer informatie:
– Materiaal: keramiek
– Bedrukking: Full color
– Personaliseerbaar

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

–> Uw eigen mok met naam maken?

 

Wilt u direct uw eigen mok met naam maken? Dan kunt u hieronder op één van de gewenste foto’s klikken. Let op: Op dit moment zijn alle naam mokken in de aanbieding, elke mok die u afgebeeld ziet op deze website kunt u voorzien van een naam, foto of bedrijfslogo.

Mok met naam:


Mok met naam
Café latte mokken € 8,95

Mok met naam
Mok met logo (Actie mok) € 7,95

Mok met naam
Mok Gekleurde Binnenkant B.. € 8,95

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->