Mokken bedrukken met naam

Mokken bedrukken met naam

Tegenwoordig is het ook mogelijk om mokken te bedrukken met een naam, maar ook in combinatie met een foto of logo. Mokken bedrukken met naam wordt steeds meer gedaan aangezien het nu mogelijk is om elke mok een eigen naam te geven (personaliseren). Op het internet verschillen de prijzen behoorlijk en vrijwel elk bedrijf heeft zeer goede kwaliteit mokken. Maar welk adres is nou het goedkoopste en het beste op het gebied van mokken bedrukken met naam? Daar komt u achter op deze pagina.

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->

–> Hier kunt u mokken bedrukken met een naam.

Waar u ook op moet letten is dat veel bedrijven aanbieden dat de prijs heel laag is maar vaak komen PrachtigKado.nler nog allerlei kosten bij, bijvoorbeeld instel- opmaak of andere kosten. Ook is het niet mogelijk om bijvoorbeeld foto’s en logo’s te bedrukken in vele kleuren. Bij www.PrachtigKado.nl is dat wel het geval. Zo kunt u tegen de allerlaagste prijs prachtige mokken bedrukken met naam.

Mokken bedrukken met naam, meer informatie:
– Altijd binnen 24 uur in huis
– Personaliseerbaar
– Vaatwasserbestendige mokken

Klik hier om mokken te bedrukken met een naam, foto of logo!

Nog enkele voordelen van mokken bedrukken:
– Cadeauverpakking mogelijk
– Goedkoopste van Nederland en België
– Elke kleur opdruk mogelijk

Mokken met namen, foto’s of logo’s worden veel besteld als relatiegeschenk en promotioneel artikel, maar ook is het erg leuk om bijvoorbeeld iedereen op de afdeling een persoonlijke mok te hebben. Zo drinkt niet iedereen meer uit elkaars mokken. Een mok met naam of logo kan ook voorzien worden met een naam, bijvoorbeeld aan de achterkant van de mok of onder het logo aan de voorkant van de mok. De mok zelf kan in zijn geheel bedrukt worden met een logo (rondom), bijvoorbeeld wanneer u een logo heeft en u wilt de gehele mok met logo bedrukken, dan kunt u de afmeting 8,5cm hoogte en 18,5 cm in de breedte aanhouden. Zo wordt de mok met logo, naam of foto helemaal bedrukt.

 

–> Naam mokken bedrukken? Lees meer…

 

Weg met de standaard kleuren en rekening houden met het aantal, bepaal nu zelf uw aantal, opdruk en kwaliteit van de bedrukking bij www.PrachtigKado.nl of www.Mokken-Bedrukken.nl.

Klik hier om mokken te bedrukken met een naam, foto of logo!

Mokken bedrukken met naam, meer informatie over het product zelf:
– Materiaal: keramiek
– Bedrukking: Full color
– Personaliseerbaar

Mokken bedrukken met naam bij PrachtigKado.nl kan tegen de allerlaagste prijs, tevens worden alle bedrukte mokken zoals vermeld altijd binnen 24 uur geleverd. Uiteraard zijn er nog andere aanbieders op het internet maar daar dient u allemaal een bepaald aantal af te nemen, rekening te houden met bepaalde kleuren en de prijs ligt meestal een stuk hoger.

Voor meer informatie over mokken bedrukken met naam:
www.naammok.nl
www.mokmetnaam.nl
www.mokken-bedrukken.nl

Wilt u graag de prijzen weten voor het bedrukken van mokken met namen, of wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van mokken bedrukken met naam? Klik dan hier!


Mokken bedrukken met naam
Mok Gekleurde Binnenkant R.. € 8,95


Mokken bedrukken met naam
Café latte mokken € 8,95


Mokken bedrukken met naam
Mok met logo (Actie mok) € 7,95

Bekijk hier alles over een mok bedrukken ->